Känns rätt ok....

Ligger i soffan i min nya lägenhet med datorn i knä och känner efter och tror efter allt att detta kommer nog bli rätt ok ändå :)
Men jag tar inte ut något i förskott för då blir det aldrig som man har tänkt sig, det har man ju varit med om så många gånger....tyvärr!!!!

Älskar verkligen.....

När svettdropparna rinner ner för pannan och man verkligen känner att man tar i allt man bara har.....var iväg på ett spinningpass efter jobbet, har ju inte varit på det på väldigt väldigt länge nu, sista var innan jag opererade handen i början på maj....trodde verkligen inte att jag skulle orka hela 45 minuter, men det gick hur bra som helst :D Så nu blir det till att gå så fort jag får tid igen :) längtar redan till nästa gång vilket troligtvis inte blir förrän nästa vecka....men den som väntar på ngt gott väntar aldrig för länge ;)


Pling, pling :)

På torsdag ska jag skriva kontrakt och få nycklarna till mitt nya hem :) det ska bli så otroligt roligt :D
Allt känns så bra just nu, dels att jag får flytta  och sen att jag har en mobiltelefon som vill låta lite mer än vanligt just nu :) hoppas verkligen att den kommer att plinga ett bra tag till :)

Flytt på G!!!!!

Idag har jag varit och kollat på en lägenhet och allt känns så bra just nu, å imorron ringer jag och säger att jag ska ha den :) Det är en tvåa på 68 kvm och det är en jätte jätte stor gaderob en sånn som man kan gå in i, så nu får jag gott å väl plats för alla mina väskor och skor för et är ju ngr stycken jag har ;) Det kommer nästan att kännas som att jag är i klass med hollywoodfruarna....hahaha kommer att springa runt å smutta på cosmopolitan och bara njuta.....
En förändring är på gång och när jag väl är på plats så kanske jag kommer att må så bra att jag är redo på en annan förändring ;) hoppas att den inte dröjer så länge heller....

Tilit...

Känns som att jag inte kommer att kunna släppa in en kille i mitt liv igen, tänk att en människa kan göra att man tappar tiliten för alla andra killar....jag är livrädd för att bli lika sårad som jag en gång blev eller en gång var det ju inte heller, jag har inte så många fingrar så att jag kan räkna hur många gånger han sårade mig....


Vändnig???

Är det så att det håller på att vända för mig??? Känner och tycker att det bara har varit en massa motgångar för mig en längre tid nu.... så nu hoppas jag på att lägenheten jag ska kolla på i nästa vecka verkligen är något, men som det känns så verkar det som att den är det :) Och sen känns det som att även det ekonomiska börjar att ta vändning, efter två månader med dålig lön pga sjukskrivning så börjar det att se ljusare ut nu.... Sen är det bara en annan vädning jag väntar på, men den kommer nog att dröja ett tag till....men just nu nöjer jag mig med dessa två :)


Eller hur...

Varför kan man inte bara tacka och ta emot när en kille säger till en att man är vacker??? nej istället kommer det eller hur....
Fick även hans mobilnummer och han sa at det är upp till mej hur det ska bli, men jag känner ju mig, blyg som jag är så kommer jag ju inte att höra av mig, och det kläckte jag oxå ur mig att jag kommer ju inte ringa för jag är ju sandviken blygaste tjej, men han var oxå blyg sa han, men det var nog bara som han sa för han verkade då inte blyg i lördags, när han hoppade fram från ingenstans och gav mig världens puss!!!!
Man kanske ska ta mod till sig ändå å skicka väg ett sms, för han var ju faktiskt en riktig Helena kille :) men vad ska jag skriva då... kommer du ihåg mig??

RSS 2.0