Fröken ågren...

är mitt namn, ja kan ju bara sammanställa helgen med en massa ågren.....hua har verkligen mått dåligt i två dagar nu....men men livet går väl vidare för det, men ibland känns det ju inte som det skulle bara vilja gräva en stor grop i all snö som kommit och hoppa ner å täcka över.....

sugen...

Är så himla sugen på en ny....det var verkligen ett bra tag sedan nu....
Å då menar jag naturligtvis om en ny tatuering :D känner verkligen för att känna nålen i min hud igen, saknar verkligen den sköna känslan.... har för tillfället sett en som jag skulle vilja ha......om jag skaffar den så kommer att representera den hur jag har mått och hur jag ibland fortfarande mår vissa stunder.....vi får se hur det blir om den kommer att sitta på min kropp inom en snar framtid :)

Hemmakväll!!!

Japp ni läste rätt....sitter hemma en lördagskväll å dricker alkoholfri cosmopolitan (tranbärsjuice) :) det var ju inte precis förra lördagen jag satt hemma ensam... men men man måste ju ta det lugnt någon gång oxå, kan ju inte vara på topp jämt...det tar ju på krafterna :)
Ska jag vara ärlig så är det rätt skönt att vara nykter och bara glo på tv:n, men det kanske är för att jag ännu en gång har en förkylning i kroppen och inte mår tipp topp....
Men nästa lördag om inte förkylningen har slagit ut riktigt ordentligt så är jag nog ute på banan igen ;) kan ju inte missa allt för mycket där ute...hahaha det är nog ingen risk att man missar ngt....

2 dagars

Det blev två dagars firande i helgen...jag passade på att fira att jag blivit av med lägenheten och att jag slipper sandvikenhus... å kan ju säga att deet blev firande...hua kan jag känna nu men kul var det :)
Har nog insett att jag inte borde ha örhängen i öronen ngt mer när jag går ut på krogen för jag lyckas alltid att tappa dom, lika så i lördags blev jag ett örhänge fattigare :( Trodde även att jag hade blivit en väska fattigare, men jag hade varit så duktig att jag hade lagt den i ett skåp i köket :S fattar inte varför jag hade lagt upp den eär, men men tyckte väl att den hörde hemma där då...å innan jag hittade då, kan säga att jag fick lite smått panik!!!
På lördagnatt då jag kom hem tappade jag mobilen i golvet och denna gång fick den nog....(lyckas jämt tappa min mobil oavsett om jag e nykter eller onykter) så denna gång sprack displayen, men än så länge så ser man iallafall i den, så den får vara med så länge den funkar :)
Det var ju även mycket mer som hände, men kan ju inte skriva allt här för då blir det alldelens för mycket :)
Men kan sammanfatta helgen att den var rolig och jobbig :)

RSS 2.0