Tröttnat!!!

Utgång blev det igår, men hur tråkigt är det att gå ut egentligen...tror jag lägger det på hyllan ett tag fram över..Kommer att åka på tjejkryssning 17-18 mars sen blir det nog inget mer partande för mig på ett tag, kan bara säga att jag har tröttnat rätt rejält!!!! och så ligger man ju bara å slappar bort en hel dag efter, fast att man inte blir dålig så blir man ju fruktansvärt trött!!! nej ngr alkoholfria veckor kommer det att bli!!!

Utmaning..

Anmälde mig till årets vasal0pp spinning idag :) den kommer att börja då första startar och slutar då den första kommer i mål...så det kommer att bli spinning i ca 4 timmar...tror jag måste inhandla ett par cykelbyxor så jag inte får allt för ont i häcken, vill ju kunna sitta på måndagen efter :) tur att det inte är ngn som man har spanat in där...för hur snygga är cykelbyxor egentligen???
Så nu gäller det 6 mars är det dax för årets först utmaning :)

Nu är månen grön...

Det går framår för mig...har alltid haft svårt att visa mig näck ofentligt så som att duscha på badhuset eller på "gymmet", har mått skit dåligt rent utsagt över att göra det, har aldrig tyckt om min kropp har alltid haft komplex för den....men nu gör jag verkligen framsteg :) Duschar nästan jämt på HC nu när jag har tränat, riktigt stolt över mig själv att jag gör sånna framsteg, men jag har inte kommit till det stadiumet då jag kan ta av mig alla kläder vid skåpet utan måste ta av mig underkläderna i duschen och sen står jag upptryckt i ena hörnet i "båset" men det gör inget för jag går ju framåt :)
Pappa hade ringt under tiden jag körde spinningpasset så jag ringde upp..
pratade nån minut innan han sa: att nu lär du åka hem å duscha så du inte blir sjuk
jag talade då om att jag börjat duscha på HC
VA NU ÄR MÅNEN GRÖN :)

Frisk luft...

Det är riktigt härligt att ha avklarat ett spinningpass redan på förmiddan man för ju så mycket energi till resten av dagen...
När jag tittade på termometern imorse visade den ca -24 grader så jag bestämmde mig för att istället sätta mig i en kall bil å försöka få igång den så fick det bli en promenad till HC istället på ca 20 minuter, det var lite kallt fick istappar i ögonfransarna men skönt att få vakna till lite extra :) men det var skönare när jag gick hem, då var det ju bara ca -13...men det är ju så härligt när solen skiner och man får frisk luft :)

Handbad...

Dagens träningspass som var inplanerad blev inställd pga grym träningsvärk i låren, hade tänkt att prova på funktionell puls men det kanske får bli nästa vecka istället för jag vilar bort träningsvärken istället så jag kan köra ett spinningpass på lördag förmiddag istället :)
Det fick bli ett handbad istället för nu när det är vinter så har jag otroligt "fula" händer, dom är torr och full av sprickor...kan bara säga att det gör skit ont vissa dagar....sen har jag ett jobb som gör att dom inte blir så rena heller :(  och det är rätt svårt att få bort det oxå...måste inskaffa mig ett par bra handskar som jag kan ha på jobbet för plasthandskarna som finns är jag ju så klart allergisk mot!!! Så jag satt med mina små "tassar" i varmt vatten med såpa i (ett litet tips jag fick från en vän :) ) blev lite bättre så nu kanske det blir kvällsrutin på det..
För i vissa stunder är det rätt jobbigt eller pinsamt att ha sånna här händer, t.ex när man träffar på en fin kille och hans händer är lena och rena, och där sitter man och försökr gömma undan sina frasiga händer....
Så nu håller jag tummarna att såpan gör underverk :) (Men får även fortsätta med zinkpastan och zinktejpen på sprickorna och ävn komma ihåg att smärja in dom.)

Vardagliga saker..

Ledig dag idag och jag har enbart gjort tråkiga vardagliga saker som måste göras då tid finns... tvätta, handla, panta burkar (otroligt tråkigt kan jag tycka), diska, laga mat och nu är det dax att byta sängkläder... men om ngn timme så bär det iväg till det som mitt hjärta slår lite hårdare för just nu...eftersom jag inte har hittat ngn man som mitt hjärta bultar för så är det Spinning jag pratar om :D


Alla vi som....

Alla vi som hatar vintern klappar nu, alla vi som hatar vintern klappar nu...KLAPP KLAPP!!!
Den här vintern har nog varit den längsta å jobbigaste jag kan minnas, hur mycket snö som helst å kallt har det varit, fast kallt var ju inte rätt ord gntligen...det har varit SKIT kallt!!! Fast att det "bara" är februari och den brukar ju vara den kallaste månaden så har man nästan kunnat känna lite vårkänslor och pirr i magen, för det har ju varit ngr soliga härlig dagar och man har ju kunnat höra lite fågelkvitter och då är det inte från ngr kråkor lr skator utan vårfåglarna verkar ha hitta hi, men nu har dom nog flygit sin kosa igen lr frusit ihjäl....för kylan kom ju tillbax så oxå snön :( har vi inte fått tillräckligt med snö nu??? förhoppningsvis så har den lyckats försvunnit till midsommar....om vi har tur!!!
Tror faktiskt inte att jag har längtat så mycket till våren som jag gör nu lr så gör jag det varje år...men kommer bara inte ihåg hur jobbigt det är med vintern!!!

Nu klappar jag hört, för jag hatar verkligen vintern KLAPP KLAPP KLAPP!!!!

Förbannelse...

Jag har nog en förbannelse över mig...för så fort jag träffar ngn kille som verkar vara lite mer intressant, ja då träffar dom en annan tjej efter ett tag och inleder ett förhållande med henne....hmm är det ngt fel på mig eller har jag en liten förbannelse över mig som gör att killar som är intressanta träffar den stora kärleken så fort dom har nuddat vid mig??

Singelsommar!!!

Jag har bestämmt mig....risken att jag ska hinna träffa ngn till sommaren är inte så stor så jag har tagit ett beslut att det blir en till singelsommar :) Det är nog ett rätt bra beslut som jag har tagit, för jag är nog inte klar med mitt singelliv egentligen.....

Tänk att få sitta på uteserveringar (inte i denna stad då) å bara spana in och dräggla lite över alla snygga killar som går förbi ;)

Åka på kryssning och sitta på soldäck med solbrillor och kolla in de läckerbitarna som är tungrullsexemplar innan man lägger in stöten senare på kvällen ;)

Ligga på stranden och kolla in dom läckra bruna värltränade kropparna som går förbi medans man sitter och försöker hålla in magen lite fint innan man tuppar av av syrebrist ;)

Sitta på balkongen med en drink och fundera vilken man lyckas få med hem från krogen på kvällen och sen får man dejta mr ågren dagen efter, (inte illa att få besök av två stycken på bara ngr timmar) ;)

Det finns massa andra orsaker till att jag har tagit detta stora beslut oxå, det här var ju bara ngr få ;)




RSS 2.0