Lugn & ro

Idag ringde jag till min vaktmästare och sa upp min lägenhet....fast att jag verkligen älskar lägenheten så klarar jag inte av att bo kvar...jag känner mig inte alls trygg i detta hus, det har hännt alldelens för mycket skit rent ut sagt!!! Jag är livrädd för att komma hem på natten om jag har varit ut på krogen och jag börjar ju jobba rätt tidigt på morgonen och jag känner mig inte så trygg att ta mig till hissen och åka ner då heller :( och sen är det mycket allt oväsen grannen har fört, men han kanske lugnar sig men resten av huset då??? nej jag orkar inte mer!!!
Så nu har jag åter igen 3 månader att hitta ett nytt boende...har inte bott här i 1 år ens...ååå jag hatar verkligen att flytta, det är så tråkigt och jobbigt!!

Förra stället jag bodde på var hemsökt och nu detta böshus, vad ska nästa ställe bli då???? kommer jag att få lugn och ro nån gång??

Den eviga...

Dom sjöng precis en låt till mig på tv:n fast jag har ju hört den såten förr och kännt att den där låten är til mig.... och vilken låte tror ni att jag menar??? japp precis den!!! "en sång till alla dom som aldrig hittar nån att dela sitt liv med, denna sången är till dom"

Så har insett åter igen att mitt "nya" namn är: 
  Helena Den eviga singeln

Balkonghäng!!!!

Har suttit på balkongen idag och druckit en god "drink", läst en bok och njutit av solen....det är så underbart när solen är framme...har till och med balkongdörren öppen fortfarande och klockan är halv nio!!!



Har lite beslutsångest över vad jag ska ha för kläder på mig imorron då vi ska iväg på vårens första dans....har tänkt att ha haft klänning på mig men vet inte om den ser för sommrig ut??

 vi får se hur det blir, kan ju bli att jag ångrar mig i sista stund å tar ngt annat

Glad Påsk!!!!

Inte för att jag firar påsken sådär jätte mycket, men jag gillar ju påsken mer än vad jag gör med julen....det måste nog vara för att när det är påsk så är det VÅR!!!! Och våren är ju absolut min favorit årstid!!!!

Började denna underbara långfredag med en springrunda på 5,63 km, det är ju så skönt att springa på morgonen och idag var det inte mycket folk ute i farten heller, hade gatorna för mig själv :)

Igår gjorde jag en upptäckt som inte var så himla underbar.....jag har inte ens fyllt 29 år och jag tyckte ett hårstrå i min tjocka galufs glimtade i en ljusare nyans....kan ju säga att detta hårstrå rök direkt och skorna åkte på för att nästan halvspringa ner till affären för att köpa hårfärg!!! Så ikväll blir det att färga håret!!!!
Väl nere i affären så stöter jag på mitt ex och hans nya sambo...hmmm svårt att förklara känslan i min kropp då jag ser dom, inte för att jag är svartsjuk på henne inte ett dugg för den biten får hon ta, då hon är mer svartsjuk på mig vilket jag inte kan förstå då, vårat kapitel är avslutat och bladet är vännt sen länge sen....blickarna jag får av henne är...om jag säger så här kan blickar döda hade jag varit död för länge sen!!! Utan känslan jag får i kroppen är nog mer sorg för jag kan inte fatta hur man kan förändra en människa och även låtas förändras så som hon har gjort med honom!! Skulle han heja på mig så skulle han få ett helvete rent utsagt, så han stoppar hellre svansen mellan benen och låter bli :s Så efter ha kännt varandra i snart 10 år och varav 8 år "levt" med varandra, så passeraar vi förbi varanda som om vi aldrig har sett varandra i hela vårt liv!!!

Nej nu ska jag åter igen ta på mig skorna för att gå iväg och fika hos en av mina mostrar sen blir det att åka å handla lite....fruktskålen börjar på att bli tom!!!!

Hittade en bild på mig som blev tagen för ganska exakt 2 år sedan!!!!

 denna hårfärg var jag verkligen nöjd med :)


sömnbrist...

Nu var det åter igen ett tag sedan jag skrev av mig på min lilla sida här... men orken har inte funnits har varit så otroligt trött....tröttheten kommer av att jag inte har kunnat sovit riktigt på nätterna å sen ska man kliva upp otroligt tidigt på morgonen eller snarare det är nästan mitt i natten då klockan ringer, antingen har det varit tio i fyra eller tio i fem...sömnen har blivit störd av att grannen har livat om med hög musik och högt prat så jag har haft stora funderingar på att söka mig ett nytt boende....sen en natt kunde jag inte sova pga att jag hade så onte i ryggen ut i magen att jag hade svårt att andas...men men nu har det vart bra ett tag, bara att hålla tummarna att det förblir så.
Är återigen sjukskriven :( 7-10 dagar ska jag varaa hemma för att jag har en kraftig inflamation i vänster handled och armbåge, var iväg och fick en kortisonspruta igår vilket inte var nå vidare skönt :s man blir som ett litet barn när doktorn tar fram den stora nålen, helst skulle man vilja ha någon att hålla i handen och fälla en tår emot...
Just nu känns det bara att allt har varit emot mig ett bra tag....så funderingarna finns: när kommet mitt solsken efter allt spöregn???

Lördagen den 9 april var jag och fick lite possitiv energi iallafall...är det nån som kan lyckas att ge mig det så är det såklart Thomas Di Leva :) så nu har hans ny skiva som dessutom blev signerad såklart snurrat om och om igen i stereon :)



Söndagar...

Är det någon dag jag verkligen ogillar så är det söndagar....jag tycker dom är så otroligt tråkiga!!! Det spelar inte någon roll om jag ligger bakis eller om jag inte är bakis så finns det inte mycket att hitta på att göra en söndag, oftast blir det bara att ligga å slappa i soffan...Och är det någon dag jag känner att jag saknar ngn att dela livet med så är det söndagar, jag känner mig allti ensam och värdelös på söndagar....varför vet jag inte :(

RSS 2.0