bestämt...

Kommer att göra uppehåll från bloggen ett tag.....just nu känns det bäst att hålla allt för mig själv!!

Förbannelsen....

japp åter igen har jag insett att förbannelsen finns kvar och den etsar sig fast hårt om inte hårdare än förut.....bara att inse att denna förbannelse kommer jag att få leva med...så jag kommer nu helt glömma allt vad män heter...så vart ligger närmaste kloster??? denna förbannelse måste ju ha en mening och det verkar som att det är att jag ska bli nunna och gå i kloster...kanske inte så dummt??!! men lite tråkigt blir det ju då dom enda färgerna på kläderna är svart och vit.....men man kanske kan smuggla in ett par färgglada underkläder att ha på sig iallafall...eller använder man trosor i kloster eller blir det till att låsa fast ett kyskbälte??

Länge sen....

Nu ger jag mig verkligen en klapp på axeln...var till badhuset helt själv och simmade efter jobbet...men fasen vad jag tycker det är tråkigt att simma...hoppas verkligen att jag blir bättre på det, simmade 1 km på 40 minuter det är ju skit lång tid det...och under tiden jag hade fullt sjå att hålla huvudet ovanför vattenytan så hade ngr simmträning brevid å där gick det ju undan... Men lite possitivt är det ju med att gå å simma...det var ju en gobit till badvakt som kom och satt sig på en stol, så lite ögongodis på fredagskvällen fick man ju ;) Tog även mod till mig att gå å sätta mig i bubbelpoolen helt själv, det var så skönt att bara sitta där så det var på gränsen att jag kunde ha somnat där..... På tisdag blir det ett nytt försöka att simma ngr längder..

3 timmar.....

har spenderat 3 timmar sittande på en spinnigcykel idag....så jävla grymt härligt :D nu har man ny härlig energi för en kommande jobb och träningsvecka, gäller bara att dricka en hel massa och äta så man inte känner sig halvt bakis imorron ;) angående gårdagskvällen så gick det bättre än vad jag trodde, var livrädd att jag skulle vara mitt blyga jag under fikan men nej då....jag tycker jag pratade på rätt bra faktiskt :) nån tyst stund blev det men inte den pinsamma tystnade som kan bli....stolt över mig själv :D kan nämna nu att jag var iväg och fikade med en kille....få se vad som händer men har haft kontakt med varandra även idag :) nej nu ska jag inta lite vätska tjing tjing :D

spenderar...

Är det ngt ställe jag helst spenderar så jag har ledig tid över så är det på Hälsocenter....just nu är mitt liv träning, skulle kunna träna hur mycket som helst nu känns det som :) På söndag ska jag sitta på spinningcykeln i 3 timmar och jag längtar verkligen....stod som första reserv på listan eftersom det hade hunnit bli fullt då jag anmälde mej och igår fick jag reda på att det var en som hoppat av...blev hur glad som helst och jag är sååååå taggad :D imorron händer en annan grej men det vill jag inte tala om riktigt än vad det är, få se hur det går först...men pirrigt är det och det kommer att bli ännu mer pirrigt ju närmare det blir :s det var ngr år sedan sist!!!

mening....

säger ofta till andra att allt som händer har en mening med sig till varför det händer.....men nu har jag börjat ställt mig frågan....vad f-n är det för mening med det som händer i mitt liv??? än så länge har det ju inte varit ngt speciellt possitivt precis!!! det känns som att det som hännt i mitt liv inte har haft någon mening utan bara hännt ändå...ungefär som att det som blir över får hända mig!!! det som händer mig har hännt såååå många gånger innan så varför måste det hända igen för???

RSS 2.0