Inte knäpp!!!!

Nej jag varken var knäpp eller inbillade mig att jag inte var själv hemma.....min lägenhet är hemsökt och som jag trodde av en man... och alla hemska drömmar jag har haft dom senaste veckorna så är det han som försökt tagit kontakt med mig, och grejerna som åkte ner i skrubben och spegeln som åkte ner, det var han oxå som hade gjort det.....eftersom att jag är lite medial av mig så vet han att jag hör honom..... hua det är väl inte riktigt så jag vill ha det i mitt hem....men lägenheten är uppsagd och jag har tre månader på mig att hitta ett nytt hem. Men det är inte bara han som var där och jag fick reda på så mycket mycket mer!!!

Kryssning!!

Idag bär det iväg på en partykryssning, det ska bli hur skoj som helst :D hoppas bara att det finns lite ögongods som man kan titta lite på ;)
Men det tråkiga är att jag håller på att bli förkyld igen....vill verkligen inte bli sjuk nu, det är ju dax att börja joba på måndag igen och jag har då inte råd att börja med en sjukskrivning!!
Får försöka bota den så gott det går ikväll :D

Lägenhet

Imorron ska jag iväg å kolla på en ny lägenhet, det ska bli så spännande, är lite nervös faktiskt, nästan så där som när man var liten dagen innan man fyllde år.... jag hoppas verkligen att det är en lägenhet jag fastnar för och vill bo i, för det är verkligen ett kanonläge, mitt i stan ligger den :) hur nära krogen som helst :D
Men jag ska inte ha så stora förväntningar utifall det inte blir ngt....

Ångest!!!!

Hua imorron är det onsdag och snart är det måndag igen å då börjar man att jobba.....varför ska veckorna gå så otroligt fort för??? Ångesten är verkligen här nu, fast det har den iofs varit sen jag gick på semester, men jag har verkligen kopplat av och tagot det lugnt och bara njutit av solen och värmen :)
Men på lördag blir det en kanon avslutning på semestern, för då bär det av på en liten partykryssning :)

Sen är det bara att se fram emot att åka på en liten minitripp till stockholm i september, då det blir att gå på konsert med världens bästaste OZZY :D




Till en annan sak...jag skulle ju säga upp lägenheten igår tänkte jag, men dom hade ju såklart semesterstängt på lägenhetsaffären i två veckor så jag får ta å göra det nästa vecka istället :(

Bestämt mig!!!!

På måndag ska jag åka å säga upp min lägenhet, jag varken orkar eller klarar av att bo här ngt mer....eftersom att jag aldrig får riktig sömn på nätter så är det ingen idé att bo kvar, det är ju inte meningen att man ska behöva ligga i soffan och sova å ha tv:n som sällskap för man inte törs sova i sängen efter det att "han" visade sig!!!! fast iofs så har jag inte varit ensam alla gånger i vardagsrummet heller men det känns iallafall tryggare på något sätt.... men nu den senaste tiden har jag haft sånna madrömmar på nätterna och jag vaknar alltid vid samma tid eller ca en timme efter det att jag somnat och då är det ganska svårt att somna om igen!
Efter det att jag vaknade natten till igår, så bestämde jag mig för att jag måste flytta för det var då inte någon vidare dröm:

Springer ut från lägenheten på natten ner på framsidan, under tiden pratar jag med mamma å säger att jag inte klarar av att bo här ngt mer att jag inte törs sova och gå in dit igen.....tittar upp mot mitt ena köksfönster då jag ser hur det är en gestalt som kommer gående mot fönstret, när jag ser bättre vad det är skirker jag rakt ut i telefonen och mamma funderar vad det är?? -Det är jag som kommer gående mot fönstret och hoppar!!!! När jag sa det skriker jag ännu mer och jag vaknar!!!

Efter den drömmen hade jag verkligen svårt att somna om.....

Så på måndag säger jag upp lägenheten och det är ju tre månaders uppsägning så jag får leta på ngt nytt boende under tiden, hittar jag inget får jag hyra ngt föråd som jag kan ha mina grejer och flytta hem till mamma & A igen eller ngt tills jag hittar ngt för bort härifrån ska jag nu så fort som möjligt!!!!

Smakar bättre....

Spenderade ytterligare en dag på stranden igår....å då var det rätt lugnt å skönt, eftersom att det var badförbud på vissa delar av stranden valde dom flesta att åka till andra ställen, men inte vi inte eftersom att vi inte badar så ofta... vi kunde välja å vraka på vilken lite plätt vi vilje ligga på å inte tränga oss in mellan ngr andra, det kändes nästan som att det skulle vara slutet på sommaren och att hösten var på väg. (fast inte vädermässigt)...
 
Hur kan det komma sig att maten smakar bättre då man är ute???



har t.om börjat tyckt om bönor, hoppas det håller i sig då det börjar bli kallare ute och man måste äta inne :)

Igår kväll satt jag även ute på balkongen å åt, t.om då smakade det bättre fast iofs så är det alltid godare att pilla räkor ute, synd bara att man inte hade ngn att pilla dom med ;)


VARMT!!!



Solen bara fortsätter att skina och värma :) det är så skönt att bara få ligga å steka på stranden... idag har den tagit extra mycket tror jag, för jag är som en kräfta i ansiktet....inte så snyggt kanske men får hoppas att det går över i en brun färg snart..

Det enda jobbiga med denna värme som är här nu, det är att det finns inte någon ork till att träna, gjorde ett försök i går på en joggingtur, men orkade verkligen inte usch vad det tog emot, trodde jag skulle tuppa av... så i morse fick det bli en prommis på 1 tim 30 min istället, men det tar ju inte lika bra :(

Fick en förfrågan på en sommarfika ngn gång av en kille jag pratat med på en utav "mina" sidor.... hmmm sa att det skulle vara trevligt, så vi får se om det blir av eller inte, fegisen själv bangar väl förstår jag :S

Njuter!!!!

Det bränner på hela kroppen nu efter att ha legat och stekt på stranden i två dagar i rad, men hur skönt är det inte att ligga å slappa när termometern visar upp mot 38 grader på dagarna.... det var verkligen länge sedan det var en sånn här varm sommar och i flera dagar och veckor i sträck!!!! hoppas det håller i sig i ngr veckor till, men det skulle vara skönt med en liten regnskur som rensar luften lite, men den kan komma på natten :)
Eftersom vi har valt att lägga oss på en strand med mest barnfamiljer så är det lite dåligt med strandhugg, men det gör då absolut ingenting, vill ju inte få ett stort streck på halsen för att man har fullt upp med att ligga å spana åt alla håll :)

Idag har jag även slagit personligt rekord.....var i vattnet hela 3 ggr, det var riktigt skönt...synd bara att vattnet är så fruktansvärt skitigt.

Första gången på många år!!!!

Som kläderna åkte av och bikinin på....tog sikte mot standen för att bränna lite fläsk :) nästan så att det började lukta ett tag oxå, så varmt var det :D



Blev ngr timmar där innan vi åkte hem och gjorde oss klar för utgång.....lill lördag så man lär ju passa på :)

 har kollat för mycket på sex and the city........mmmm gott var det med cosmopolitan.. blev en hel andra drikar oxå, så idag har man inte varit på topp precis, men man får ju offra sig om man vill ha roligt kvällen före :D

SEMESTER!!!!

Klockan 15:15 stämplade jag ut från jobbet idag och nu är det 3 veckors semester som gäller....ÅÅÅÅÅ det ska bli så skönt, hoppas bara på att det soliga vaarma vädret håller i sig!!!!

Jag har absolut inget inplanerat utan kommer bara att ta dagen som den kommer och får se vad den har att erbjuda :)

Började semestern med att gotta mig med jordgubbar & glass!!!!


RSS 2.0