testar

Försöker få till ngt inlägg här, första gången jag mobilbloggar :-o Egentligen ska jag sova, men jag har kommit in i en period då jag inte är ett dugg trött och har jätte svårt att somna :-S Kom å tänka på nu när jag gick å la mig att det kanske är en karl som jag måste ha brevid mig, kanske börjar kännatav ensamheten för mycket nu :| för det var ju ett antal år sedan man sov brevid ngn å kände trygghet då man fick pussas god natt och kura ihop sig i en varm famn! Nej jag får ta å knöla ihop en av kuddarna nu och kramas lite med den, för jag hoppas att john blund hittar hem till mig snart...

besviken...

jag är så otroligt besviken....jag fattar inte varför jag inte kan låta mig må bra för??? jag lyckades må bra i ca en vecka men nu känner jag mig lika botten igen..vad är det som är fel på mig egentligen?? jag ville verkligen ha den där konstiga känslan i min kropp men istället stöter jag bort den direkt!!! kommer jag att få känna den känslan igen?? tror inte det just nu men jag hoppas att den kommer tillbax igen, men det blir väl om ca 30 år för det var ju nästan så lång tid det tog för mig att känna den första gången!!!

Konstig känsla...

Det känns inte som det brukar göra, vet inte om jag har kännt så här ngn gång....är det ngt som är fel??? det känns som att jag svävar på moln och har ett pirr i kroppen hela tiden...jag tror det är en känsla som kallas: JAG MÅR SÅ JÄVLA BRA JUST NU!!!!!
Eftersom att jag mer ellerm indre aldrig har haft denna känsla så är jag så otroligt rädd att den förvinner lika fort som den kom...vill ju ha denna känsla kvar länge!!!
Stabilare blev den lyckliga känslan då jag ska få åka ner till stockholm i maj nästa år för att gå på Black Sabbath konsert...jag ska få se min älskade Ozzy en gång till <3


Mitt, mitt bara mitt!!!!

Jag hoppas och tror att jag verkligen har hittat mitt hem nu...fast att jag inte har "bosatt" mig riktigt så känns det helt super...känns som att jag har ett pirr i hela kroppen, nästan som om man skulle vara nykär :)
Målade om sovrummet innan jag flyttade in och måste få säga att jag blev super nöjd med resultatet :)
Att veta att det är MIN lägenhet och ingen annans, att jag betalar åt mig och inte till ngt företag som är girig och ska ha en massa pengar för ingenting...
Så till sommaren kommer jag nog att hitta på ngt som behöver göras i mitt hem...blir nog att måla om i ngt rum igen lr kanske byta ut ngt golv....få se vad som händer och sker eller så får det helt enkelt bara vara som det redan är :)

RSS 2.0