Första jobbdagen....

Då var dom sju dagars ledighet över....idag började vardagen igen, halv fem ringde väckarklockan men tryckte på snoozknppen två gånger innan jag drog mig upp ur den varma sköna sängen...var såååå trött, men när man väl kommer upp så går det ju bra....blev en prommis till och från jobbet idag. Och redan tjugo över fem på morgonen så är det ljust ute nu, det är så himla skönt man får bara lite energi av det..annat var det för ngr veckor sedan då det var bäcksvart ute :s
Min jobbtid idag skulle ha varit 6-13 men eftersom att man har varit borta i ngr dagar så är det lite att ta igen, så klockan blev tre innan jag gv upp för dagen, det är ju en ny dag imorrron..
Blev en snabbvisit hemma som bestod av att packa träningskläder och få ngt i magen innan jag gick vidare till HC för att köra ett spinningpass på 45 min...kom hem vid sju å då var det bara till att äta igen, man måste ju fylla på "förrådet" för att orka :) ÅÅÅ äntligen fick jag lägga mig raklång i soffan framför tv:n, tog inte lång tid innan ögonlocken åkte ner...vaknade till och det var nästan slut på pogrammet jag börjat kolla på...
Så här kommer nog dom flesta dagar att se ut framöver, fast med längre jobbdagar då.

Nu är det bara att räkna ner dagarna till nästa ledighet som blir i sommar då det är semester som gäller :)

Trött!!

 Kanske inte var så konstigt att man mådde som man gjorde i hela två dagar efter torsdagens partande på kryssningen :s
Så nu blir det lugnt med alkoholen ett tag....ska iallafall inte blanda en massa shots, tequila och en massa drinkar...hua låg nästan hela fredagen i hytten, klockan var nog närmare två när jag klev upp så det blev ju inte så mycket gjort på båten då innan vi kom i land, fast iofs så gick jag ju inte å la mig förrän klockan var runt fyra...orkade inte ens gå å kolla i tax freen så himla mycket utan handlade det jag hade tänkt ut hemma innan...
sen på lördagen låg jag precis hela dagen hemma, behövde verkligen ta igen mig...

Alltid lika svårt...

Varför är det alltid lika svårt att packa en väska??? det spelar ingen roll om man "bara" ska åka på en 24 timmars kryssning lr om man ska åka utomlands i ngr veckor...eftersom att man inte vet vad man vill ha på sig, vad man känner för så brukar det ju alltid åka ner ngr plagg för mycket :s så frågan är...får jag igen väskan imorron lr blir jag tvungen att ta ur ett par skor lr ngt plagg???

Hittade inte så värst mycket när jag var på min shoppingtur tidigare idag, men jag gjorde ett fynd iallafall...hittade ett par jeansbyxor för 49 kr, var lite i valet och kvalet om jag skulle köpa dom eftersom att jag har ett par exakt likadan redan, men jag slog till ändå :) för dom som jag redan har är det 2 storlekar större på så dom får bli ett par pösbyxor lr kanskle ett par shorts till sommaren om dom inte har blivit ännu större då ;)

7 dagar...

jag är ledig/semester i hela 7 dagar :) det ska bli såååå skönt....hade ju tänkt att jag skulle sova ut riktigt idag men såklart vaknade jag först gången tio över sex :s det är den inbyggde väckarklockan man har som väcker en... men somnade om i en timme och klev upp tjugo över sju istället...jag är en sånn som inte kan ligga å dra mig i sängen, är alldelens för rastlös för det....
dom här dagarna som jag är ledig nu ska jag bara ta det lugnt, träna, vila och sen imorron så blir det en kryssningstripp med tre vänner, en liten tjejkryssning blir det :) ser fram emot det :) så idag blir det att åka och kolla i affärer om jag hittar ngt snyggt att sätta på mig imorron, men känner jag mig rätt så kommer jag inte att hitta något... ska även passa på att titta om jag hittar några nya träningskläder :)



Lördagsmys..

sitter här i min ensamhet å har lördagsmys för mig själv, men konstigt nog så tycker jag det är helt underbart skönt :) Har unnat mig lite glass och nu sitter jag å trycker i mig nötter, nån gång måste man ju få äta ngt gott och när man väl gör det så kan man ju göra det ordentligt på en gång...

Myslördagar kommer det att bli fler av, men jag kommer ju inte lyxa till det med glass och nötter varje gång!!

mitt andra hem...

är just nu hälsocenter....allt känns så himla bra just nu :) just nu känner jag att träningen går före det mesta och det mår jag bäst av just nu :) idag blev det både ett spinningpass och ett corepass och jag hade turen att det var ett litet ögongodis på spinningpasset man kunde snegla på mellan svettdropparna, sen på corepasset kom det in ett annat ögongodis som ställde sej precis framför mig så då kunde man kolla lite där oxå ;)

Det blir mest träningsskrivande här nu, men som sagt det finns ju inget annat i mitt liv just nu så det är bara att härda ut tills jag hittar mitt andra magpirr :)

220 min



JAAAAAA jag klarade av ett vasalopps spinningpass på 220 min...är riktigt stolt över mig själv :D och roligt var det oxå, det var ngr små pausar så vi fick inta lite energi av bla. banan, kaffe, blåbärssoppa, kanelbulle och gainomax och få tillfälle att gå och kissa, dom små pausarna var väl behövlig...hade vi inte haf dom så hade vi spinnat i 235 min...men energi måste man ju ha :)
Så imorron har jag nog en grym träningsvärk i benen och röven, har nog även skavsår på ett litet ställe trots att jag hade mina cykelbyxor på mig....
Längtar redan till nästa år, men dom sa att dom hade planer på att även köra då det är vätternrundan och maraton, om det blir så får man får ställa upp även då ;)

Nervös...

funderar vad jag har gett mig in på egentligen...kommer jag att klara av att spinna ett vasaloppspinning egentligen??? tänk om jag inte kommer att orka??? det är säkert bara jag som inte är "elit" cyklare... tänk om jag måste bryta??? hoppas bara att det är nerverna som spökar.... för jag vill verkligen klara av denna utmaning!!!!!


RSS 2.0