Utgångs helg..

Hela helgen blev det utgång, fast att det bara skulle bli utgång på lördagen så blev det en förhastad utgån även på fredagen....men ngr helger per år får det bli en tvådagars ;)

När jag har uppehåll från förhållandet med mr förkylning så är det ju väldigt passande att ta en kort romans med mr ågren istället :S men men det kostar att ligga på topp och man kan ju inte göra det som har hännt ogjort så det är bara att gilla läget...
Letar efter en ny mobil för tillfället helst en med alkolås, en sånn som låser knapparna då man är alkoholpåverkad!!! Varför ska man jämmt få för sig att skicka sms när man har druckit för??? men det är väl då dom verkligen känslorna kommer fram och man vill försöka få det man egentligen vill få sagt, men oftast blir det lite fel formulerat :S
Så hädan efter så kommer det att sitta en sånn här skylt vid min dörr då jag går ut en kväll....


Fredag= Helg :)

Då kom fredagen igen då....tycker inte att det är annat än måndag och fredag men det gör absolut inget för nu har jag en sånn enorm längtan efter våren!!!!
Dom flesta brukar ju ha lite fredagsmys å det har jag ikväll oxå...precis färgat håret å nu sitter jag i soffan med en kall god ciser och lyssnar på Mötley Crue :)



Så ser min fredagskväll ut å om ngn timme så är det dax att krypa ner i sängen...man är ju helt slut på fredagarna...


Förhållande...

Japp ni läste rätt, jag har ett förhållande..... ett förhållande med mr förkylning!!!! och jag kan bara säga att jag är rätt trött på detta ofrivilliga förhållande som har pågått i snart ett år till och från!!!
Jag hinner knappt bli av med mr förkylning så kommer "han" genast smygande tillbax :( jag ger upp snart....men nu satsar jag på att göra slut för gott och funkar inte det, då är det väl bara att inse hur älskad jag verkligen är av mr förkylning!!!!

Detta är mitt sista försök till att bryta detta förhållande för gott och lyckas jag inte med det så vet jag inte vad jag ska ta mig till....

Förflutet....

jag har lite svårt att förstå hur man kan vara så otroligt svartsjuk på en persons förflutna!!!! Träffar man en människa som har levt ihop med andra tidigare så är det bara att acceptera att det finns minnen från den tiden, både bra och dåliga, dom går ju inte bara att radera ut....det är en del av någons liv!!!!
Hur kan man begära att människan man älskar ska glömma ngt som redan har hännt och inte tillåta att han/hon varken får heja eller prata med personen han/hon levt med....eller man kan kanske inte kan kalla det kärlek om man begär ngt sånnt??

Jag blir så fruktansvärt arg och även ledsen över detta....ok om hon har fått han att radera och glömt vårt liv tillsammans men hon kan ju glömma att jag kommer att göra det, för det är ju ett antal år utav mitt liv som jag vill minnas, både dom bra och dom dåliga stunder vi hade!!!!!


2011

Ett nytt år med nya möjligheter....och som man säger varje år, det här året kommer att bli bättre än förra året...men nu kan det bara bli bättre, inledde gårdagen som var årets första dag men possitiv energi i kroppen och jag hoppas att 2011 blir ett possitivt år på alla vis :) Jag gav mig själv ett nyårlöfte, vilket var att jag ska sluta vara sånn mes när det gäller vissa saker, för livet är ju trots allt alldelens för kort för att inte våga chansa!!!!
Tog mitt löfte på så stort allvaar så jag t.om skickade iväg ett sms på natten....vilket jag ångrade lite dagen efter....mesen som skulle försvinna kom genast tillbax då han ringde....(tordas inte svara)..... men sen så tog jag mig i kragen och tänkte vad f-n när han ringde andra gången och svarade faktiskt :) men tyvärr så hörde jag inte så mycket eftersom att det var sånnt liv på bussen hem, men förhoppningsvis så håller han det han lovade och ringer ngn annan dag istället :)

Firade in det nya året med en kryssning och vad skoj jag hade....dansade hela natten lång, dansade ut det gamla "skit" året som varit och dansade in det nya :) och vi hoppade över att skåla i champange utan valde ngt vi tycker om allra mest istället....LAKRITS SHOTS!!!!


RSS 2.0