Nöjd :D

Jag är såååå nöjd med min nya klänning som jag ska ha på nyårsafton!!!

2011

Inte många dagar kvar på detta år nu...men jag måste verkligen säga att detta år har bara rusat förbi, har knappt hunnit börja vara måndag så har det varit fredag igen... Ja vad ska man säga om detta år då??? det är väl inte mitt bästa men inte det sämsta heller!!! Det absolut bästa med året är att jag skrapade ihop lite vuxenpoäng och köpte mig en egen lägenhet :D På nyårsafton är det åter igen dax för en nyårskryssning, ska bli såååå skoj :D Sen får vi se vad 2012 har att erbjuda...hoppas på mycket skojsigt och att jag förhoppningsvis hittar någon som gillar blodpudding lika mycket som jag gör ;)

Jul...

Imorron är det julafton, som dom flesta i min närhet så är ju inte jag en jätte fantast av julen....så även denna jul, helst av allt skulle jag vilja ligga i soffan och kolla på tecknat och bara njuta av ensamhet och tystnaden....sen har det varit en hel del på jobbet nu oxå...har fått hoppa in och börjat på en annan avdelning men samtidigt ska jag göra ordrar på frukten men jag tycker det är otroligt roligt att få göra lite annat oxå, men saknar henne jag har hoppat in istället för otroligt mycket så jag längtar verkligen tills hon kommer tillbax!!!! Men som sagt åter tillbax till julen..är nu ledig 3 dagar och imorron blir det först en sväng till pappa och sen på eftermiddan blir det knytis hos min moster och hennes familj, vi brukar kunna bli runt 15-20 st så det är ju inte lugnt precis ;) sen på juldagen blir det party på kvällen, det är då jag brukar fira min jul ;) Nej nu är det väl dax att slå in lite julklappar för jag kan nog inte lägga dom i plastpåsarna som dom ligger i under granen.........

felträff...

varför ska jag jämmt lyckas bli intresserad av fel killar för....jag har bestämt mig för att äldre killar inte är ngt för mig nå mer, men lik förbannat så är det äldre killar som lyckas få mitt intresse!!! jag försöker intala mig själv att jag har inte ngn framtid med ngn som är äldre, jag har redan gått igenom det och lyckats "kasta" bort 8 år av mitt liv.... Ska försöka tänka på ngt annat ett tag så kanske denna försvinner ur mitt minne och jag kan gå vidare och försöka hitta ngn som är jämngammal med mig....tur att jag inte har hunnit kära ner mig i honom iallafall för då hade det blivit bra svårt!!!!

Ånger...

Varför finns det ett ord som heter ånger för och framför allt varför gör man saker som man får den förbasgade ångern för???? Ja ja man får skylla sig själv egentligen....men men vet att ånger kommer alltid att finnas och den kommer att komma till mig fler ggr igen

Seans...

Var på min första seans idag...det var en stor seans som Pierre Hesselbrandt höll i, det var hela 350 st vilket jag kan tycka att det var lite många....det var inte ngn som vill kontakta mig denna gång, men måste säga att det var en upplevelse för mig ändå...bara att få höra när dom andra i publiken fick kontakt med sina anhöriga...vissa berörde mer än andra och man fick lite tårar i ögonen.. Kommer nog inte gå på en sånn stor seans igen men vill gärna prova på en mindre eller varför inte gå på en privat sittning.... På slutet lottade Pierre ut lite gåvor och han gav även bort ngr...ångrar att jag inte sträckte upp handen då han frågade om ngn ville ha en nattmössa (så man kan "stänga av" på nätterna)för vissa nätter kan jag tycka är väldigt jobbiga...får nog maila till honom och beställa en sånn :)

RSS 2.0